(+ 40) 728 016 224
info@fitbc.ro
BINE ATI VENIT!
SCHIMBA VIITORUL AFACERII TALE!
“Oricine poate lua o decizie daca are suficiente date. Un bun manager poate lua o decizie fara date…” – legile informatiei ale lui Spencer

"PREZENTUL este rezultatul actiunilor tale din TRECUT, VIITORUL este rezultatul actiunilor tale din PREZENT!"

"Problema nu este cum poti sa faci loc pentru ideile inovative in mintea ta, ci cum sa scapi de cele vechi" - Dee Hock.

Fitness Business Consulting este un partener pe termen lung, oferind o gama completa de servicii la standarde ridicate, generand PROFIT peste medie pentru toti partenerii sai.

Noi iti aducem sfaturi de la experti cu ani de experienta in industrie, o mare varietate de instruire tehnica si educationala, solutii in caz de situatii presante provocatoare, formare profesionala a angajatilor, concepte creative de brand, abordari de marketing.

Fit BC face cel mai bine: *Analiza operationala GRATUITA inainte de a intreprinde ceva; *Sa intelegeti metodele de management in relatia cu clientii; *Va aratam o perspectiva din interior a ceea ce vor cu adevarat consumatorii de sanatate, frumusete, fitness si wellness; *Colaboram cu echipa ta pentru a dezvolta noi servicii si oportunitati; *Cream concepte inovative de marketing pentru atragerea membrilor; *Furnizam materiale pentru a devenii  un „expert in business”; *Iti aratam cum sa integrezi tehnologia cu entuziasmul si profesionalismul; *Te invatam cum reactioneaza profesionistii din industrie la oferta ta.

Ce obtii TU: Cresti veniturile, rationalizezi operatiunile, cresti mentinerea clientilor (fidelizare), castigi cota pe piata, ai avantajul ca esti initiat/indrumat, control asupra timpului, te perfectionezi in fata concurentei.

Cine suntem?

AVEM O MISIUNE SIMPLA: SA LIVRAM CELE MAI BUNE PRODUSE SI SERVICII LA FIECARE CLIENT!

Sebastian Gabriel V.
MANAGER DEZVOLTARE & COACH

Sportul l-am mostenit din familie. Sunt absolvent Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, apoi a urmat si masterul in Management si Marketing. Am inceput inca din anul patru de facultate sa profesez la un club privat. Dupa facultate am continuat intr-un camp sportiv in SUA, statul New York, iar apoi am activat 3 ani in Japonia ca antrenor si profesor sport.

In 2005 am intrat in industria de fitness la nivel de management si antrenor de fitness. In acea perioada erau doar cateva cluburi de fitness, si pot sa spun ca am crescut odata cu industria de fitness si wellness din Romania. Am continuat sa investesc in paralel, atat in dezvoltarea ca manager iar in 2010 am infiintat FitBC (Fitness Business Consulting), din nevoia de a oferi solutii si informatii complete investitorilor din industrie, dar am continuat si dezvoltarea ca antrenor (din pasiunea de a lucra cu oamenii si a schimba destine). Cu participari la cursuri si conventii in fiecare an, am obtinut specializari multiple: personal trainer, indoor cycling, bosu workout, steel training, steel tonic, deepwork, pilates, antrenament functional, aquafitness…etc. Dupa mai bine de 10 ani de experienta in domeniul fitness-ului simt ca nu ma pot opri…a devenit o pasiune, si asta datorita voua, datorita aprecierilor. Multumesc.

Nicu Angelescu
LIFE COACH

Am petrecut o viata in lumea sportului si am acumulat extrem de multa experienta pe care sunt nerabdator sa o impart cu voi ;). Informatiile din domeniul cercetarii stiintifice, cunostintele acumulate in perioada in care am activat ca antrenor de baschet si experientele adunate in turneele internationale de tenis in calitate de preparator fizic si motivational coach le-am sintetizat in aplicatii scurte dar foarte eficiente cu care ne vom distra in WELLNESS CAMP.

Studii: licentiat in EFS la ANEFS Bucuresti, Doctor in Educatie Fizica si Sport, cu un Master in Sport, Turism si Loisir. Specialist in activitatea de Coaching – acreditare ANC, si Trainer – acreditare ANC. Mi-am inceput cariera la Institutul National de Cercetare pentru Sport (www.sportscience.ro) din Bucuresti unde am avut sansa sa lucrez cu sportivi de mare performanta (loturi nationale si olimpice).

In domeniul organizarii de activitati sportive am trecut de la tabere pentru copii (sports summer camps -Anapollis, USA) in 2002, 2003 la tabere si excursii organizate pentru clienti privati si/sau companii (www.evadeazacunoi.ro) pana la taberele de tenis coordonate de Victor Hanescu (www.trainlikeapro.ro) in 2016.

Armando Lungu
COACH-MASTER TRAINER

Inca din copilarie de la varsta de 10 ani am practicat sportul. Acest lucru a determinat in mare masura sa fiu ce sunt acum si vreau să te ajut să ai un stil de viață sănătos cu ajutorul sportului. Am jucat fotbal de performanță, și, încă de atunci, am înțeles că mișcarea mă poate ajuta să trăiesc frumos. Azi vreau să împărtășesc asta și cu alți oameni. Sunt Personal Trainer, Group Fitness Instructor și Cycling Instructor și lumea mă cunoaște datorită pasiunii cu care îmi fac meseria și spiritului meu vesel. Cu toții știu cine sunt când citesc sau aud vorbele de duh care m-au consacrat: Nicio zi fără sport! Ma gasiti pe: http://www.armandolungu.ro/ si http://niciozifarasport.ro/

Alex Marcu
COACH

  • Absolvent Anefs
  • Preparator fizic Dinamo Basketball
  • Antrenor fitness World Class
  • Specialist in nutritie sportiva

MAGAZIN

Viziteaza magazinul pentru a cumpara consultanta online, bilet la o tabara sportiva sau echipamente aerobic, fitness sau produse nutritive.

Ce mai astepti, actioneaza acum!

Schimba viitorul afacerii tale!

#la-demo-selector { position: fixed; right: 0; z-index: 11; top: 0; bottom: 0; width: 280px; background-color: #fff; box-shadow: 0 0 20px 0 rgba(0, 0, 0, 0.1); -webkit-box-shadow: 0 0 20px 0 rgba(0, 0, 0, 0.1); transition: all .3s ease; -webkit-transition: all .3s ease } #la-demo-selector.open { right: 0!important } #la-demo-selector .demo-container { padding-top: 40px } .before-demo-selector { text-align: center; margin-top: 20px; margin-bottom: 30px } #la-demo-selector .demo-toggle { position: absolute; top: 15%; right: 100%; background-color: #fff; color: #000; padding: 20px; font-size: 25px; line-height: 1; border-radius: 0 2px 2px 0; cursor: pointer; margin-left: 100%; box-shadow: 0 0 20px 0 rgba(0, 0, 0, 0.1); -webkit-box-shadow: 0 0 20px 0 rgba(0, 0, 0, 0.1) } #la-demo-selector-container { height: 100%; overflow: hidden } #la-demo-selector-container .demo-container { height: 100%; overflow-x: hidden; overflow-y: auto; margin-right: -25px; padding-right: 25px } #la-demo-selector .demo-selector { padding: 0 5px; width: 280px } #la-demo-selector .demo-selector a { display: block; width: 125px; height: 140px; padding: 5px 5px 40px; position: relative; float: left; margin: 0 5px 20px; background-color: #f7f8fc; border: 1px solid #e1e6fa } #la-demo-selector .demo-selector a:after { content: attr(title); text-transform: uppercase; font-weight: 700; display: block; font-size: 12px; line-height: normal; text-align: center; padding-top: 10px } #la-demo-selector .demo-selector a span { display: block; height: 100%; width: 100%; background-size: 100% auto } #la-demo-selector .demo-selector a .holder { position: fixed; top: 20%; right: 280px; width: 450px; height: 500px; box-shadow: 0 0 20px 0 rgba(0, 0, 0, 0.07); -webkit-box-shadow: 0 0 20px 0 rgba(0, 0, 0, 0.07); background-color: #fff; padding: 10px; border-radius: 2px; z-index: 2; opacity: 0; visibility: hidden; margin-top: 20px } #la-demo-selector .demo-selector a:hover { box-shadow: 0 0 12px 6px rgba(0, 0, 0, 0.07); -webkit-box-shadow: 0 0 12px 6px rgba(0, 0, 0, 0.07) } #la-demo-selector .demo-selector a:hover .holder { opacity: 1; visibility: visible; margin: 0; transition: all .3s ease-in; -webkit-transition: all .3s ease-in }